Persoonlijke groei Psychosociale therapie

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Amersfoort

Voor wie?

Voor iedereen die steeds weer tegen dezelfde situaties aanloopt en het maar niet lukt dat om te buigen. Voor jezelf, binnen je relatie, in je gezin, op je werk....

Ik help je graag bij:

  • stress/burn-outklachten
  • voorkomen van burn-out of overspannenheid
  • problemen op het werk
  • relatieproblemen
  • opvoedingsproblemen
  • persoonlijke ontwikkeling

Bovenstaande is een greep uit mogelijke problemen. Het kan zijn dat je nog niet weet wat er aan de hand is. Bel me gerust om vrijblijvend te overleggen.

Hoe?

In individuele gesprekken, relatiegesprekken of coachingsgesprekken help ik je ontdekken waardoor je vastloopt; welke patronen in je gedrag je belemmeren waardoor je steeds weer in dezelfde cirkel blijft ronddraaien. We gaan op zoek naar de kern van jouw/jullie probleem en wat je diep in je hart graag anders zou willen. In je eigen leven, binnen je relatie, op je werk…

Ik moedig je aan om stappen te gaan zetten om je patronen te doorbreken. Wat jij belangrijk vindt en nodig hebt, is daarbij leidend. Door je patronen te doorbreken ga je ervaren dat je een completer mens wordt. Daardoor ga je groeien, gaan gesprekken binnen je relatie weer stromen, sta je steviger in situaties op je werk en/of ga je doen wat nodig is om te herstellen van stressklachten.

Ik werk nu- en toekomstgericht. We gaan aan de slag met problemen en wensen die er nu zijn en pakken die aan, zodat jij verder kunt.

Kijk gerust op mijn website. Daar vind je ook informatie over vergoedingen.

 

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Leonoor Borstlap

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.