Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Krijg grip op je stress met Stress Counseling en Wingwave
Amersfoort

Stress Counseling 
Stress Counseling is een gespecialiseerde vorm van coaching gericht op het verminderen van je stress. Jij bepaalt zelf jouw coachingsdoel. Dit kan een heel algemeen doel zijn, maar ook een heel specifiek. Ieder onderwerp waar jij stress van hebt is geschikt voor Stress Counseling.

Wingwave Coaching 

Wingwave is een coachingsmethode die merkbaar en snel angst en stress reduceert en creativiteit, mentale alertheid en stabiliteit verhoogt. Wingwave zorgt voor het loslaten van emotionele en fysieke blokkades door het afwisselend stimuleren van beide hersenhelften. Zonder eindeloos praten of 'huiswerk' wordt een proces op gang gebracht waarin je je bevrijdt van oude angsten. 

Biografie / Over Jetske Hingst

Welkom bij Vrijer Leven, mijn praktijk in stress-, angst- en pijnreductie. Ik help je graag jouw levenskwaliteit en –vreugde te verbeteren. Daarbij ga ik uit van jouw behoefte, de wijsheid van jouw lichaam en mijn eigen kennis en ervaring.

Hoewel ik al op jonge leeftijd een sterke interesse voor gezondheid en psychologie had, koos ik in eerste instantie voor een loopbaan in de communicatie. Toen ik de veertig naderde, drong het bekende zingevingsvraagstuk zich op. Mijn eigen gezondheid had een forse sprong voorwaarts gemaakt, sinds ik kennismaakte met de manuele gezondheidstechniek body stress release. Daarom besloot ik om mijzelf om te scholen tot body stress release practitioner, zodat ik zelf mensen kon helpen pijn- en spanningsvrij te leven. In 2014 volgde ik mijn opleiding aan de European Body Stress Release Academy in Dorset, Engeland. Een pittige, maar fantastische tijd. Na mijn thuiskomst in maart 2015 startte ik met mijn eigen praktijk: Body Stress Release Amersfoort Zuid. Hoe fantastisch en effectief bsr ook is; ik heb mij altijd gerealiseerd dat het daar niet bij zou blijven. Waar ik van droomde was een brede praktijk in stressreductie met een holistische benadering: aandacht dus voor lichaam én geest. Want die twee hebben een sterke wisselwerking.

In het najaar van 2015 startte ik dan ook met de opleiding tot Stress Counselor (gespecialiseerd coach) bij Sonnevelt Opleidingen, waarvoor ik in juni 2016 mijn diploma haalde. Vrienden attendeerden mij op een bijzondere, in Nederland nog vrijwel onbekende, coachingstechniek: Wingwave. Wingwave wordt met name in het Duitse taalgebied al een jaar of 15 zeer succesvol ingezet bij de behandeling van zowel stressreductie en angstklachten als onbegrepen chronische lichamelijke klachten. Ik ben er trots op dat ik mij inmiddels de vijfde Wingwave-coach van Nederland mag noemen.

In februari 2016 maakte ik op de Gezondheidsbeurs in Utrecht kennis met de vasculaire therapie van Bemer, een medisch-technologisch bedrijf uit Liechtenstein. Na 8 minuten op hun bloedcirculatiebevorderende systeem, sliep ik voor het eerst in vele jaren een volle nacht door. Ik was verbluft. Na 8 weken thuis testen stond voor mij vast dat ik dit systeem moest hebben. Voor mijzelf. Voor mijn praktijk. En voor wie maar werk wil maken van fysieke klachtenvermindering, slaapverbetering, vitaliteit en ouderdomsvertraging.

 

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: