Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

coaching-persoonlijke ontwikkeling
Amersfoort

Door middel van gesprekken en oefeningen kan ik je helpen om inzichten te krijgen. Daardoor kun je veranderen en anders met de situatie omgaan. Dat zal ook je gevoel veranderen en je meer ruimte en rust geven.Die begeleiding kan 1-op-1 plaats vinden, maar ook online. Kijk maar eens op mijn website sonjajansen. 

Ik maak gebruik van het succesvolle coachmodel assen van verandering , mindfulness en NLP. Maar in de 1-op-1 coaching kan ik door middel van poppetjes ook opstellingen doen, die je inzicht zullen geven.Bel me als je een afspraak wilt maken voor een gratis intake. Ervaar of ik degene ben waarmee jij die weg wilt inslaan. Ik hoop je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Sonja Jansen

Biografie / Over Sonja Jansen

Ik ben Sonja Jansen. Jarenlang heb ik gewerkt als arbeidsrechtjurist. Door mijn eigen levenservaringen en behoefte aan zingeving ben ik coachopleidingen gaan volgen, eerst bij The Lime Tree en later bij de Academie voor Psychodynamica. Vanuit mijn praktijk begeleid ik anderen bij hun proces. Ik hanteer instrumenten uit de NLP, (familie)opstellingen, assen van verandering en mindfulness.Loop je vast door ingesleten patronen? Ik help je om belemmerende overtuigingen en emoties inzichtelijk te maken en om te buigen.

gun het jezelf
Sonja Jansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: