Persoonlijke groei Reiki en magnetiseren

Reiki behandelingen en Reiki oefenavonden en Reiki cursussen
Amersfoort

In 2008 heb ik Reiki voor het eerst als waardevol ervaren voor mijzelf. Zo waardevol dat ik besloot dit naast mijn werk als therapeut en meditatie trainer ook voor mijn clienten te gaan inzetten. Daarom heb ik me in de loop der jaren verrijkt met Reiki I, II en III. Naast losse Reikibehandelingen geef ik ook Reikibehandelingen in serie voor specifieke klachten en Reiki in combinatie met therapie sessies (geintegreerde behandelingen). Reiki en coaching combineer ik graag omdat het lichaam een zeer zuiver instrument is en ongecensureerd antwoorden geeft op vragen die we soms met het hoofd moeiijker kunnen ontdekken, of aanvaarden.

Bij een Reiki behandeling komen blokkades in het lichaam weer in beweging en kunnen fysieke klachten daardoor verdwijnen. Je kunt hierbij denken aan hoofdpijn, rug of buikklachten, maar ook kneuzingen of herstel processen na operaties of burn out problematiek. Ook psychische klachten of blokkades kunnen op milde wijze in stroming komen en zo ondersteun je je processen (met of zonder therapeutische begeleiding).

Een Reiki behandeling bij mij wordt liggend gegeven op een massage tafel en je hebt daarbij gewoon gemakkelijk zittende kleding aan. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur.Clienten geven aan na de behandeling een algehele ontspanning te ervaren,en daarnaast vaak ook een energie boost die soms wel enkele dagen aanhoudt. Kom je langs voor een kennismaking?

Praktijk In Balans
Lucienne de Zeeuw

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: