Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

LYNX, Praktijk voor Healing I Diana Polis
Leusden

Specialisatie van de praktijk is hooggevoeligheid (ook wel: hoogsensitiviteit of HSP). ​De praktijk biedt voorlichting, psycho-educatie en begeleiding bij het aanleren van een leefstijl die goed past bij hsp-ers. Belangrijk hierbij is je te realiseren dat hoogsensitiviteit een aangeboren eigenschap met een neuropsychologische basis. Wanneer je die weet en daarnaar leeft dan gaat er veel meer vanzelf. Het trainen van nieuwe vaardigheden kan individueel of in een groep, in cursusvorm. Deze wordt 2x per jaar gegeven (Beter Hooggevoelig). Vaste thema's zijn: goed gronden, niet meer overprikkeld raken, omgaan met emoties, op een gezonde manier ruimte innemen. 

Behalve vragen over hsp hebben mensen vaak ook een persoonlijke vraag of een thema waar men verder in wil komen. Ik zie vaak een loyaliteitsconflict of tegenstrijdige gevoelens, waar men dan niet uitkomt. O. a. met behulp van het 'Opstellen van het Verlangen' worden deze tegenstrijdigheden zichtbaar. Er ontstaat helderheid en je krijgt de gelegenheid precies te doen wat nodig is in jouw proces. Deze manier van werken geeft een natuulijk verloop waarbij jij de regie hebt over het tempo en de thematiek. 

Biografie / Over Diana Polis

Ik ben Diana Polis, psycholoog met een eigen praktijk in Leusden. Ik ben zowel regulier als complementair geschoold (inzichtgevende en cognitieve therapievormen & reading en healing). Mijn specialisatie is hoogsensitiviteit. Ik geef trainingen in het leren omgaan hiermee (goed gronden, minder overprikkeld raken, op een gezonde manier ruimte innemen zijn vaste onderdelen). Daarnaast begeleid mensen individueel. Mensen hebben vaak persoonlijke thema's ze aan willen werken. Hiervoor gebruik ik o.a. de techniek van het Opstellen van het Verlangen. Het kan zijn dat er in jezelf tegenstrijdige behoeftes zijn of dat er een innerlijke verdeeldheid is, waardoor je blokkeert. Een opstelling maakt dit zichtbaar. Hierdoor kan er een einde komen aan de innerlijke verdeeldheid en kun je gaan doen wat je zo graag wil doen. Dit is mijn tweede specialisatie.

LYNX, Prakijk voor Healing
Diana Polis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: