Persoonlijke groei Lichaamswerk

EI-therapeut, Energetic Integration
Amersfoort

EIgem is mijn praktijk voor lichaamsgeorienteerde psychotherapie. De leters EI staan voor Energetic Integration > daar waar alles samenvalt, stroomt en kloppend is...

Ons karakter wordt gevormd in onze vroegste kinderjaren door opvoeding en ervaringen die we in ons leven opdoen. Dit laat zich letterlijk zien in onze lichaamsbouw. Ervaringen en herinneringen zitten opgeslagen in ons hele lichaam. Vaak onbewust en waar wij met ons bewuste denken niet zomaar bij kunnen komen.

Soms lopen we op bepaalde momenten in ons leven tegen dingen aan die pijnlijk zijn, niet lekker lopen, verdrietig zijn of ongemakkelijk voelen, maar waar we toch geen positieve of constructieve wending aan kunnen geven. Weten met het hoofd is dan niet genoeg. Juist dan is de wijsheid van het lichaam nodig om  bij je eigen te komen.

In EI therapie wordt door adem, beweging en expressie, de geblokkeerde energie vrijgemaakt, waardoor herinneringen, overtuigingen, gedragspatronen en/of traumatische ervaringen  naar boven kunnen komen en  losgelaten. Hierdoor gaat de geblokkeerde energie weer stromen. Dit geeft ruimte voor nieuwe inzichten, heling, meer  potentie, vitaliteit en levensvreugde.

Er wordt gekeken naar en gewerkt aan het verhaal wat het lichaam naar buiten brengt. Het ontdekken van je eigen - thuiskomen bij jezelf

Een ontdekkingsreis die de moeite waard is.

Werkvormen en technieken: (Reichiaans) Ademwerk, Bio-energetica, Gestalt, Psycho Drama, Body-reading, Systemisch werk.

Individuele sessies worden vergoed via de aanvullende ziektenkostenverzekering, afhankelijk van het zorgpakket en de verzekering.

Biografie / Over Gemma van der Heijden

Sinds 2008 werk ik, Gemma van der Heijden, als EI therapeut (Energetic Integration/ integratieve therapie) vanuit mijn praktijk EIgem en geef ik trainingen lichaamswerk op maat voor diverse doelgroepen op locatie. Tevens ben ik opsteller voor diverse soorten opstellingen als: familie/thema/loopbaan of trauma opstellingen. Individueel werk ik ook met tafelopstellingen.

Het ei is sinds jaren een belangrijk symbool voor mij. De symboliek en de vorm van het ei, heeft mij altijd geintregreerd en geinspireerd: belofte van geboorte, vernieuwing en potentie..

Rode lijn in mijn leven en mijn werk is altijd de fascinatie voor de mens geweest: in al zijn/haar facetten en een ieders eigenaardigheden

Ik werk vanuit een grondhouding van liefde, respect en gelijkwaardigheid.

Heb je een vraag op gebied van persoonlijke groei of last van stress gerelateerde klachten op gebied van werk, relatie en/of gezondheid ? Bel of mail en dan kijken we samen wat er mogelijk is om aan de slag te gaan.

EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, groepstrainingen en opstellingen
Gemma van der Heijden

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.