Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Businesscoaching
Amersfoort

Voor jou?

Ik heb wat situaties opgeschreven die ik zelf ook heb meegemaakt en waarop ik jou graag coach. Herken je hier iets in? Laten we afspreken en voelen of er een klik is.

  • Ik heb een goed idee maar ik ben in loondienst. Eigenlijk zou ik het liefste mijn idee verder uitwerken maar hoe pak ik dat aan? Wil ik het wel echt? Ik heb het idee dat het altijd te druk is om hier echt bij stil te staan en ben loyaal aan mijn werkgever. De tijd tikt door. Soms baal ik van mezelf dat ik geen stappen zet.
  • Ik ben met veel enthousiasme voor mezelf begonnen maar het lukt niet zo goed. Daardoor voel ik me vaak ontevreden, ongelukkig, somber, onzeker of gespannen
  • Ik wil iets nieuws beginnen maar iets houdt me tegen
  • Ik heb een leuk bedrijf maar ik voel me soms eenzaam, er speelt van alles maar dat kan ik toch niet met mijn personeel of vrienden bespreken
  • Ik heb net een mooie (coachings)opleiding afgerond en daar wil ik mee aan de slag. Hoe doe ik dat?
  • Ik ben goed in mijn vak maar ik heb totaal geen kaas gegeten van verkopen en marketing. Ik struin het internet af naar informatie en volg veel webinars maar dat maakt me eigenlijk nog meer onzeker. Ik heb eindelijk besloten om hulp te vragen maar wie kan ik vertrouwen?

Commundo
Yolande van Wijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.