Gezondheid Natuurgeneeskunde

Unieke Transformatietherapie van healing, acupunctuur, SiVAS, ademen, meditatie, klanken
Driebergen

Hallo mooi mens!

Wist je dat.... iedereen GGJ wil zijn? G = Gezond, G = Gelukkig, J = Jezelf. Mijn grootste passie is om jou daarbij te helpen!

In de afgelopen 20 jaar heb ik een unieke Transformatietherapie ontwikkeld met diverse technieken die het beste hebben gewerkt bij honderden cliënten. 

Tijdens een behandeling combineer ik technieken uit de healing, Reiki, acupunctuur, ooracupunctuur, Lichtmeditatie, ademhaling, pulsing, klankhealing en transformerende visualisaties. Ik stem mij intuïtief af op jouw unieke behoeften en word vervolgens geleid om het juiste te doen en zeggen. Hierdoor kun je liggend op de behandelbank tot een steeds diepere ontspanning komen, waardoor genezende energieën hun werk kunnen doen in al jouw lichamen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). 

Je zult meestal al tijdens en na een behandeling verschil en vooruitgang merken. Zowel in pijn- en klachtenvermindering, als in het kunnen loslaten (= transformeren) van trauma's, zorgen en zware energieën. Ik nodig je uit op mijn website te kijken onder het kopje 'reviews'.

Je kunt mij bellen voor een gratis en vrijblijjvend 10 minuten gesprek!

Je bent het waard om (weer) GGJ te zijn!

Christa Nagtegaal, Healer en Natuurgeneeskundig Therapeut
Drs. Christa Nagtegaal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.