Persoonlijke groei Dans & Beweging

Holistisch Buikdansen
Amersfoort

Vrouwelijke essentie en heerlijkheid

Holistisch buikdansen is een mooie laagdrempelige wijze om je onder te dompelen en over te geven aan je vrouwelijke schoonheid en kracht. Zij nodigt ons uit onze vrouwelijke essentie binnen te gaan. Onze sensuele aard te verdiepen, ons hart te openen en liefde uit te stralen.

Op een vrouwelijke en speelse manier maken we contact met ons lichaam en met moeder aarde. Hiervoor maak ik gebruik van gerichte oefeningen, dansmeditaties en bewegingskwaliteiten. We gaan dansen met zachte, ronde, vrouwelijke bewegingen en met aardse, krachtige, staccato bewegingen. Met liefdevolle aandacht dansen we vanuit onze goddelijke tempel, de baarmoeder en het bekken, in verbinding met ons hart.

Wil je je meer verbinden met je vrouwelijke oerkracht? Je levendiger voelen en op een ontspannen, sensuele en speelse manier genieten van je dans? Deze vorm van dans en beweging houdt in dat onze levensvreugde en seksuele levensenergie vrij door ons heen stroomt en ons soepel, levendig en extatisch in het leven doet staan.

Holistisch Buikdansen, vrouwelijke essentie en heerlijkheid
Merel Eline Groen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.