Welzijn Stressmanagement

Effectieve aanpak van stress en stressgerelateerde klachten
Amersfoort

Body Stress Release
Body Stress Release is een manuele gezondheidstechniek die erop gericht is om met kleine impulsen het lichaam aan te zetten door stress veroorzaakte te hoge spierspanning los te laten. Hierdoor ontspannen lichaam en geest.

Stress Counseling 
Stress Counseling is een vorm van coaching gericht op het verminderen van je stress. Jij bepaalt zelf jouw coachingsdoel. Dit kan een heel algemeen doel zijn, maar ook een heel specifiek. Ieder onderwerp waar jij stress van hebt is geschikt voor stress counseling.

Wingwave Coaching 

Wingwave is een coachingsmethode die merkbaar en snel angst en stress reduceert en creativiteit, mentale alertheid en stabiliteit verhoogt. Wingwave zorgt voor het loslaten van emotionele en fysieke blokkades door het afwisselend stimuleren van beide hersenhelften. 

Bemer Therapie
Onder invloed van stress neemt de voortstuwende kracht van de spiertjes in onze (micro)vaten af. Hierdoor krijgen onze lichaamscellen minder zuurstof en voedingsstoffen en kan het lichaam zijn afvalstoffen niet goed kwijt. De Bemer Pro is een medisch systeem dat de kwaliteit van de bloedcirculatie sterk verbetert. Hierdoor optimaliseren alle lichaamsprocessen en neemt je energieniveau toe.

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.