Gezondheid Natuurgeneeskunde

Vermindering van pijn en stressgerelateerde klachten
Amersfoort

Body Stress Release
Body Stress Release is een manuele gezondheidstechniek die erop gericht is om met kleine impulsen het lichaam aan te zetten te hoge spierspanning los te laten. Hierdoor kan het zenuwstelsel beter functioneren en krijgt het zelfhelend mechanisme van het lichaam weer de ruimte. 

Stress Counseling 
Stress Counseling is een vorm van coaching gericht op het verminderen van je stress. Jij bepaalt zelf jouw coachingsdoel. Dit kan een heel algemeen doel zijn, maar ook een heel specifiek. Ieder onderwerp waar jij stress van hebt is geschikt voor stress counseling.

Wingwave Coaching 

Wingwave is een coachingsmethode die merkbaar en snel angst en stress reduceert en creativiteit, mentale alertheid en stabiliteit verhoogt. Wingwave zorgt voor het loslaten van emotionele en fysieke blokkades door het afwisselend stimuleren van beide hersenhelften. 

Bemer Therapie
De Bemer Pro is een medisch systeem dat de kwaliteit van de bloedcirculatie - en daarmee de zuurstofopname door lichaamscellen - sterk verbetert. Hierdoor versnellen genezingsprocessen, verminderen pijn- en spierklachten, remt de veroudering en neemt je energieniveau toe. 

Voorbeelden van klachten waarbij Vrijer Leven kan helpen:
Algemene stressklachten - Spier- en pijnklachten - Hoofdpijn/migraine - Nek- en schouderklachten - Rugklachten - Whiplash - RSI-klachten -  Overspannenheid en burnout - Neerslachtigheid - Vermoeidheid, slaapproblemen - Angsten en fobieĆ«n - Herstel na een ongeluk of operatie - Reumatische aandoeningen - Fibromyalgie - CVE/ME - Sportblessures - Huidaandoeningen - Polyneuropathie

 

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.