Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Life- en Loopbaancoach en Onderwijskundig Adviseur
Hooglanderveen

Gun jij het jezelf of je medewerkers om te groeien en gelukkiger te zijn? ProLumina betekent ‘Zet jezelf in het licht’. Als mensen gelukkig zijn en de mogelijkheid krijgen te groeien, is er meer vertrouwen, zijn mensen minder vaak ziek en stijgt de omzet en de kwaliteit.

Ik leer mensen te denken en handelen met het hart. Door op een diepere laag vragen te stellen, kom je tot de kern van wat mensen beweegt.

Ik help zowel particulieren als het bedrijfsleven om deze ‘lichtheid’ te ervaren.

Ik help particulieren te ontdekken wat hun ware passie en dromen zijn in relatie tot werk, relaties, gezondheid en geld. Mijn specialisme is het coachen van KOPP-kinderen (Kinderen die zijn opgevoed door een Ouder met Psychische Problemen) en/of hooggevoelige mensen.

Ik bied vier pakketten aan:

  • Ontdek je passie en hernieuwd geluk
  • Opruimen blokkades door magnetiseren
  • Voorkom een burnout door wandelcoaching
  • Hulp bij solliciteren

In het bedrijfsleven ligt de focus om het begeleiden van ondernemers en leidinggevende bij onvoldoende presterende medewerkers. Ik werk volgens de 'W-factor'. De ‘W’ staat voor het wel of niet voortzetten van de ‘Werkrelatie’. ProLumina maakt samen met de leidinggevende en de werknemer(s) een maatwerktraject, waarin op een open manier met elkaar wordt gesproken en een verbeterplan wordt opgesteld en uitgevoerd. Na het traject wordt gekeken of de prestaties zijn verbeterd. 

Een werkgever heeft vanuit de Wet Werk en Zekerheid een zorgplicht. Als je onvoldoende kunt aantonen wat je aan begeleiding en scholing hebt gedaan, kan een ontslagaanvraag worden afgewezen.

ProLumina
Anika Morsink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.