Persoonlijke groei Dieren

Paardencoaching, coaching met het paard als co-coach
Amersfoort

Mijn naam is Nathalie Snijders en vanuit Stapvoets Coaching biedt ik paardencoaching vanuit een mooie locatie in de regio Amersfoort.

Deze stapvoetse benadering is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, die op een bijzondere manier inzichten wil verkrijgen over het functioneren van zichzelf en van zijn/haar systeem.

Binnen de paardencoaching wordt een beroep gedaan op het natuurlijke gedrag van het paard. Paarden zijn kudde- en vluchtdieren en screenen continu hun omgeving op mogelijk gevaar. Ook houdt een paard zijn kuddegenoten in de gaten om te kijken of die gezond genoeg zijn om met hem/haar te kunnen vluchten als er gevaar dreigt. 

Wanneer je als persoon bij een paard gaat staan, zal het paard je gaan zien als zijn nieuwe kuddegenoot en zal dus ook jou gaan screenen. Het paard reageert op jouw energie, waardoor blokkades en/of belemmeringen die bij jou spelen kunnen worden gelokaliseerd. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en acceptatie gaat het paard de verbinding aan en neemt spanning over.

De coach vertaalt het gedrag van het paard in vragen voor de persoon. Deze vragen zijn gericht op herkenning, inzicht en bieden mogelijkheid tot experimenten met nieuwe gedrag, met directe feedback van het paard.

Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden, alleen maar open te willen staan voor wat het paard je wil laten zien.

Stapvoets Coaching
Nathalie Snijders

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.