Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Coaching en Persoonlijke Metaforen, doormiddel van een wandelend gesprek
Driebergen-Rijsenburg

Ieder mens heeft zijn eigen bescherming om zich heen waar hij of zij op steunt. Noem het een comfortzone, de veilige haven die je bekend is. Daarbuiten liggen de uitdagingen van het leven.

Een vervelende ervaring of gebeurtenis kan je blokkeren om helder naar de situatie te blijven kijken. Onbewust wordt de situatie uitvergroot en vervormd, waardoor angsten en overtuigingen ontstaan. Het verhaal wordt door de beleving en in gedachten groter gemaakt dan de realiteit zelf is. De waarheid wordt met een laag stof bedekt.

Met mijn vraagstelling ga je terug naar de essentie om weer een helder beeld te creëren. Daarnaast wordt tijdens de coaching jouw eigenwaarde versterkt, waardoor ruimte ontstaat om weer te kunnen geloven in nieuwe mogelijkheden.

De coaching is wandelend in de natuur. Zo maak je al lopend, letterlijk en figuurlijk stappen vooruit.  

Wil je een Persoonlijke Metafoor? Dan schrijf ik, aan de hand van de informatie die tijdens een wandelend interview is gegeven, een mooi spiegelverhaal voor jou. Daaruit haal je mooie inspiratie en openen zich deuren naar mogelijkheden. Een Persoonlijke Metafoor is een sessie van 2 wandelgesprekken en 1 Persoonlijke Metafoor. Kijk op website voor voorbeelden en meer informatie.

Metafoor Schrijver
Anna-Martine Banga

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.