Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Live Wise - Life Planning & Financiële coaching
Leusden

Ik ben Judith van Barlingen en ik help bewuste (zelfstandig) professionals om grip op hun geld te krijgen én met het vertalen van hun ideale leven en bedrijf naar een concreet actie- en financieel plan. Zodat zij vanuit financiële rust het bedrijf en leven waar zij blij van worden kunnen gaan realiseren.

Geld is één van de belangrijkste redenen om dingen niet te doen. En dat is jammer. Geld is immers energie en energie moet stromen. Hoe zou het zijn wanneer jij je geld, tijd en energie zou besteden aan die dingen die voor jou écht belangrijk zijn?

Dat kan door eens goed in je geldzaken te duiken, te ontdekken wat jouw sterke kanten en valkuilen zijn als het gaat over geld en een helder beeld over hoe jouw ideale leven en bedrijf eruit zien neer te zetten. Daarmee kunnen veel praktische en financiële obstakels uit de weg geruimd worden.

Ik geloof erin dat niet alleen jij dan lekkerder in je vel zit, maar dat ook de wereld een stukje mooier wordt. Daarom help ik je graag om te ontdekken hoe jij geld, leven en ondernemen met elkaar kan verbinden. Meer weten, kijk dan eens op www.livewise.nl.

Live Wise
Judith van Barlingen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.