Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Parabool - organiseert lezingen, workshops en belevingsavonden.
Hengelo

Parabool heeft als doelstelling om maandelijks informatieve lezingen, workshops en belevingsavonden te organiseren om meer kennis en inzicht te krijgen voor persoonlijke groei en bewustwording. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Leden hebben gratis toegang en bezoekers betalen een kleine bijdrage.

Onze avonden zijn informatief en zoveel mogelijke interactieve. Afhankelijk van het hoofdthema worden de bezoekers uitgenodigd om mee te doen met een onderdeel. Dat kan uiteen lopen van een geleidemeditatie tot oefeningen met de gehele groep.

Ons seizoen loopt van september tot en met juni van het daarop volgend jaar. Hiervoor hebben we 10 openbare avonden. Deze avonden vinden altijd plaats op de 2e woensdag van de maand in één van de twee locaties in Zelhem waar we over kunen beschikken. Hoofdlocatie is Ellens Zalen en de grotere belevingsavonden worden georganiseerd in het Union Muziekgebouw. In ons programma wordt de betreffende locatie per avond aangegeven.

Daarnaast hebben we halverwege het seizoen nog een ontmoetingsavond. (in januari-februari) Een bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Daarbij hebben enkele leden de mogelijkheid om zich zelf en hun activiteiten te promoten in een soort van beursopstelling.

Door lid te worden van vereniging Parabool ontvangt u:

  • een abonnement op het totale programma van de 10 openbare avonden,
  • 1 extra ledenavond,
  • ontmoetingsavond,
  • Uw lidmaatschapkaart is overdraagbaar. Iemand anders mag op uw kaart gratis naar een avond.

Op onze website onder de knop van lidmaatschap vindt u meer informatie.

Vereniging Parabool
Parabool

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.