Persoonlijke groei Therapie (diverse)

Anita Eeltink; Praktijk EFT-Aalten
Aalten

'If you wanna fly, you have to give up the shit that weighs you down' (Toni Morrison)

Wat ik voor jou kan betekenen
Ik help jou je emotionele 'shit' (*) op te ruimen met eenvoudige doch effectieve technieken (zonder lange praatsessies). Niet om het 'een plekje te geven' maar om het volledig los te laten.
De technieken die ik met name gebruik (Emotional Freedom Techniques / FasterEFT) zijn heel praktisch en met beide benen op de grond: no-nonsense therapie die klopt!
Wanneer iedereen zijn eigen rommel opruimt, wordt de wereld een stukje mooier! En het fijne is: je hoeft het niet alleen te doen. Ik leer je deze technieken waar je zelf mee aan de slag kunt en waar nodig help ik je met de grote schoonmaak. 

Samenwerking:
Met Henk Mengers van Loopgroep Zandloper geef ik 'leefstijlrunning'. Dit zijn hardlooptrainingen in blokken van 2x 6 weken in keine groepen. Met name voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, stressgerelateerde klachten hebben of om andere reden graag in een kleine groep leren hardlopen.  

Met Renate Grevers van Praktijk Gezond Gewicht ga ik op praktische wijze emotie-eten te lijf. Renate geeft voedings-en beweegadviezen en ik help met het 'herprogrammeren' van eetgewoontes en emotionele oorzaken. Een effectieve combinatie.

Wil je meer weten? Ik geef regelmatig informatie-avonden, lezingen, en uiteraard mag je ook bellen of langskomen om vrijblijvend kennis te maken. Op mijn website vind je ervaringen van cliĆ«nten, een zelfhulpinstructie en nog veel meer. 

(*) angsten, nare ervaringen, stress, onzekerheid, traumaverwerking, stemmingswisselingen, onverwerkt verleden, burn-out etc. 

Praktijk EFT-Aalten
Anita Eeltink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.