Welzijn Verhuur Accommodaties

Overnachten en onthaasten in een yurt op minicamping 't Hofke - Olburgen (gemeente Bronckhorst)
Olburgen

Overnachten en verblijven in een YURT op minicamping 't Hofke.

Minicamping 't Hofke ligt in het prachtige buitengebied van Olburgen, in de rust en in de natuur, aan de winterdijk van de IJssel. Geschikt voor wandelaars en fietsers. De camping heeft 14 plaatsen voor tenten, caravans en campers.

Tevens staat er een Yurt op het terrein, een 4 - muurs mongoolse nomadentent, geschikt om met maximaal 4 personen in te verblijven en in te overnachten.

Dit kan voor één nacht, maar ook voor een paar weken. In de yurt zijn twee twee-persoons slaapbanken en er staat een tafel met vier stoelen. In het midden staat een houtkachel waarin u mag stoken om het warm te hebben. We leveren hout erbij. Ventileren en stoken in de yurt is belangrijk, dit verwachten we ook van onze gasten.

Net buiten de yurt staat een aparte keukentent, waarin u kunt koken, er staat een gasstel inclusief keukengerei. In de kapschuur staat een koelkast voor algemeen gebruik, waar u ook uw eigen etenswaren in  kwijt kunt. Tevens is het sanitair van de camping ook voor u bedoeld en mag u uiteraard gebruik maken van alle andere campingfaciliteiten.  

De camping is een plek om te onthaasten en rust te vinden. De camping wordt vooral bezocht door rust- en natuurliefhebbers. Er ligt tevens een labyrint op het terrein.

Er worden vanuit De Triskel ook activiteiten aangeboden als bezinningsdagen, retraite, meditatie, mindfulness en workshops labyrintwerk.

De Triskel
Tonny van Deudekom

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.