Persoonlijke groei Yoga

Puur Bewegen: Pilates - Poweryoga - Yin Yoga - Ashtanga Yoga
Lochem

Wil je sterk en soepel blijven? Je grenzen verkennen?

Yoga en Pilates laten je ervaren hoe fijn het is om je lichaam op een bewuste manier in beweging te brengen. Binnen enkele maanden merk je vooruitgang, je wordt sterker en meer flexibel.

Bewegen, meebewegen, in je lijf en met het leven, daarin vindt Roekje van Oudenhoven haar passie. Graag wil zij anderen helpen hun fysieke bewustwording te verhogen en geestelijke veerkracht te ontwikkelen. Roekje geeft lessen Pilates en Yin en Power Yoga in Lochem in groepen en individueel. 

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In deze bewegingsvorm wordt gewerkt aan het vinden van de ultieme balans tussen lichaam en geest en de samenhang tussen kracht, souplesse, ademhaling en controle.

Poweryoga is een dynamischer en krachtige vorm van de traditionele Hatha Yoga. Power Yoga verwezenlijkt een ultieme harmonie tussen fysieke kracht, geesteskracht, souplesse, conditie en evenwicht. Belangrijk is de ademhaling, deze geeft het ritme van de oefeningen aan.

Yin yoga focust zich op het mobieler maken van onze gewrichten. Het effect van Yin yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.

Meer informatie over Pilates, Power Yoga of Yin Yoga kun je vinden op Roekjes website.

Puur Bewegen
Roekje Oudenhoven

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.