Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Lichaamswerk en relatiecoaching
's-Heerenberg

Lichaamswerk leert je weer wat 'voelen' is. Want voelen is vaak moeilijker dan je denkt.

Door je steeds meer bewust te worden wat je voelt, leer je jezelf echt kennen. Daardoor ontstaat er zelfkennis. In het lichaamswerk gaat het niet om de oefening, maar om het voelen in de oefening. Wat doet deze oefening of situatie met je?

Ademhaling is essentieel hierin. Door je adem in te houden probeer je je gevoelens meester te blijven. Veel van je spanningen worden veroorzaakt doordat je gevoelens onderdrukt. Voelen kost tijd. En tijd hebben we niet. Dat is een zeer ziekmakende situatie voor ons mensen.

Lichaamswerk leert je weer jezelf de belangrijkste te vinden en zorg en aandacht te besteden aan jezelf. Het lichaam is je huis waarin je woont. Zorg dus dat het op orde is.

Marjo Vliegen is lichaamsgericht therapeut en biedt individuele begeleiding en workshops en trainingen aan.De meditatiegroep is doorlopend om de 2 weken op donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.  Meer informatie vind je op haar website.

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik. Zie daarvoor: hulpverleningnaseksueelmisbruik
Ik werk regelmatig tot vaak met volwassenen die een geschiedenis hebben van seksueel misbruik. De hulpverlening liet vaak te wensen over. Mijn ervaring is dat heling verder op gang komt als het stilzwijgen doorbroken kan worden. Zoals cliënten zeggen. Het pijnlijkste is dat ik er niet over kon praten. De lichaamsgerichte benadering geeft cliënten een nieuwe helende ervaring.

InnerMotion Lichaamswerk en relatiecoaching
Marjo Vliegen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.