Gezondheid Natuurgeneeskunde

Schüssler Celzouten Mineralen therapie
Warnsveld

Naast mijn Massage Activiteiten, is mijn hoofdactiviteit werken met de Schüssler Celzouten Mineralen Kuur/Therapie.

Ieder mens, draagt tekorten bij zich. Erfelijke aanleg, invloeden van buitenaf, straling, stress, verkeerde voeding. allemaal bronnen waarbij we als mens snel een tekort/verlies ondervinden in onze cellen. Ons lichaam kan niet meer optimaal functioneren. En ons lichaam wil dat wel. het lichaam draagt een eigen wijsheis, sfeer, kunde in zich en wordt vaak niet gezien. Wij , ons persoontje, nemen het over en leven niet in contact met ons lichaam. We bouwen tekorten op. Ons lichaam moet soms van heel ver komen.

Dr. Schüssler ontdekte dat het tekort terug te voeren is naar een tekort in de cel. Daar waar vitamine preparaten ingenomen worden, en dan hoop je maar dat je lichaam het op kan nemen. Bij Celzouten is dat sowieso het geval. die worden gelijk opgenomen en kunnen door de celwand heen, waardoor het tekort, de disbalans daar gelijk kan worden herstelt.

Werken met Schüssler Celzouten is als een manier van leven. het zijn Lichaamseigen stoffen die de cel van binnenuit reinigen en dus aanvullen. Niet alleen voor lichamelijke, maar ook voor de themastukken in ons leven. In de cellen liggen herinneringen opgeslagen. Ook daar ga je aan werken als je de celzoutenkuur gaat inzetten om te werken aan je gezondheid.

Kortom een bijzondere manier van Zelfzorg. heel dichtbij, dicht in je cel, daar waar zoveel waarheid en wijsheid ligt opgeslagen.

Meerdere malen per jaar organiseer ik themadagen en informatiedagen over de celzouten.

Praktijk de Cirkel Rond
Anoushka Ebbinge-van Rappard

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.