Persoonlijke groei Massage

Ayurvedische Massage en Massage bij Kanker
Warnsveld

In mijn praktijk is mijn hoofdactiviteit Massage, Ayurvedische Massage. Naast het masseren ben ik ook Natuurgeneeskundig Therapeut. Mijn disciplines zijn ook werken met de Schüssler Celzouten en Bach Bloesem Remedies. Voor beide disciplines heb ik een erkende therapeuten opleiding afgerond.
Veiligheid en Zelfzorg zijn voor beide belangrijke thema's. In deze hectische wereld is het zo belangrijk dat je goed voor jeZelf zorgt.

Massage, Celzouten en Bach Bloesem Remedies zijn alledrie methodes waarbij je je eigen Zelfhelend Vermogen ondersteunt en voedt! Voeding van binnenuit, zodat je het lichaam met haar kracht en wijsheid laat werken en je vertrouwt op de wijsheid van je lichaam.

Naast mijn praktijk heb ik ook een opleidingsgedeelte. Ik ben docent en geef én voor mezelf én voor opleidingen elders, les. Bij Zonnevlecht Akademie en bij de ANZN in Brabant geef ik de module Bach Bloesem Remedies voor hun erkende natuurgeneeskundige opleiding.

Verder geef ik zelf een massage opleiding en verzorg ik meerdere malen per jaar Thema-Massage Weekenden. Werken met groepen is ook waar mijn passie ligt.

Dus op veel terreinen ben ik met mensen bezig en voel ik dat ik alsmaar verder groei als mens, als therapeut, als moeder, als echtgenote, als vriendin, etc. Je bent immers op weg en die weg heeft nog vele zijwegen..............Wees welkom in mijn praktijk........ Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk in Warnsveld.

N.B.
Mijn praktijk is aangesloten bij een beroepsgroep, de BATC. Bij een aanvullende verzekering kunnen mijn consulten/behandelingen gedeeltelijk vergoed worden door je verzekering.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website:
 

Praktijk de Cirkel Rond
Anoushka Ebbinge-van Rappard

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.