Welzijn Massage

Dieptemassage om vermoeide en overbelaste spieren weer te ontspannen
Lintelo

Dieptemassage of bindweefselmassage is een stevige massage die zeer geschikt is voor het behandelen van klachten aan het spier- en bewegingsapparaat die niet chronisch zijn, voor mensen die 'vast zitten' en voor diegenen die niet van een zachte massage houden, maar meer zijn spieren wil voelen.

De massage is gebaseerd op deep tissue massage van o.a. de Rolfing-methode.

Het gehele lichaam bevat bindweefsel en dat heeft een belangrijke functie: stevigheid. Het is belangrijk om stevig maar vooral ook soepel bindweefsel te hebben.

De dieptemassage is ter behandeling van (niet-chronische) spier- en bewegingsklachten zoals rugpijn, gespannen schouders, pijn in de nek en hoofdpijn, bekkenproblematieken, spanning in bovenbenen, knieën die op slot staan, gespannen kuiten

Spanningsplekken en knopen worden genadeloos blootgelegd door deze massage in je eigen gewaarwording waardoor je het niet eens meer hóéft te vragen aan de masseur.

Doordat de massage diep gaat kan het op sommige plaatsen behoorlijk pijnlijk aanvoelen. Maar het resultaat is echter onmiskenbaar: je lichaam voelt weldadig aan.

'Alsof je lichaam weer in zijn oude natuurlijk vorm is teruggebracht'.

Het effect van deze massage is vaak dagen later nog steeds voelbaar en kan wezenlijke veranderingen aanbrengen!

Een fijne aanvulling op de zachtheid van de integratieve massage die op verzoek als afsluiting van de dieptemassage kan worden gegeven.

Massagepraktijk Heel je Zijn
Anita van Abeelen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.