Gezondheid Massage

Heel je zijn en laat je energie weer stromen door integratieve massage
Lintelo

Ervaar totale ontspanning...

Een moment van intense stilte in jezelf, ontmoet jezelf, heel diep van binnen...

Beleef de harmonie tussen je lichaam, ziel en geest...

Integratieve massage combineert en integreert drie verschillende massagetechnieken tot een vloeiend geheel. Het lichaam wordt eerst in een dynamische massage zachtjes gewiegd, gerold en losgeschud, daarna in een intuitieve massage met olie gemasseerd, om te eindigen met een polariteitsmassage die de energie, waar nodig, vrijer laat stromen. Een zachte holistische benadering die zowel lichaam, geest als ziel integreert.

"Het is als je laten wiegen op het ritme van je ziel en meegenomen worden naar de stilte in je hart".

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt door de massage geactiveerd. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd en je lichaam ontgift, zodat je energie weer vrijer kan stromen. De massage geeft verlichting bij rug- en bij schouderklachten en bij stress en vermoeidheid. Maar het is ook heerlijk ontspannend als je gewoon even niet zo lekker in je vel zit of gewoon zomaar..., als kadootje aan jezelf.

De massage die ik geef is zorgvuldig, met respect, integer en met bezieling vanuit een open hart. Nadien is er gelegenheid om na te bespreken wat de massage met je heeft gedaan. En als je kiest voor een of meerdere vervolgsessies, bespreken we hoe we die speciaal op jouw lichaam kunnen gaan afstemmen, voor nog meer en langduriger resultaat.

Kom eens langs voor een kennismakingsmassage en laat je meenemen op een reis naar binnen, naar warmte en rust, ga ontspannen weer naar huis en voel je energie weer stromen...

Het is prettig als je na een massage een paar uurtjes de tijd voor jezelf neemt en niet meteen hoeft te verdwijnen in de drukte van alledag, om zo maximaal van het effect van de massage te kunnen profiteren.

Nog fijner is het om een arrangement te boeken van massage en B&B, die mogelijkheid bied ik ook in mijn praktijkruimte. Dan kan je na de massage heerlijk nagenieten en daarna slapen in de loungeruimte met prachtig uitzicht op de tuin en de omliggende landerijen. En natuurlijk 's morgens een lekker vers ontbijtje...

Zie mijn website voor meer info over de mogelijkheden, tarieven en aanbiedingen.

Massagepraktijk Heel je Zijn
Anita van Abeelen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.