Persoonlijke groei Massage

Massagepraktijk Motus
Zelhem

Mijn naam is Bernarda Looman.

Ik heb een sfeervolle rustige massagepraktijk in Zelhem.

De naam Motus die ik mijn massagepraktijk heb gegeven betekent in het Latijn "beweging". Ik vind dit een zeer toepasselijke naam, omdat massage een onmiskenbaar effect heeft op de doorstroming (dus beweging) in ons lichaam.

De massages die ik geef worden met warme aandacht op een rustig tempo gegeven vanuit holistische visie. De mens wordt in de holistische visie als een "heelheid" beschouwd. Hiermee wordt bedoeld dat er een eenheid is tussen lichaam en geest. Verstoringen op geestelijk vlak kunnen weerspiegeld worden in het lichaam en andersom.

Massage is heerlijk, gezond en goed voor iedereen! Het bevordert de bloed-, lymfe- en energiestromen in het lichaam en versterkt het immuunsysteem.

Massage brengt je in contact met je lichaam en daardoor met jezelf. Het kan ook gezien worden als een optimale manier van ontspanning, goed voor je lichaam zorgen en problemen zoals overbelasting voorkomen.

Voor hoogsensitieve mensen is massage ook zeer geschikt. Het geeft ontspanning en creƫert ruimte voor de overvloed aan gedachten en emoties. Het zenuwstelsel dat juist overprikkeld is bij HSP kan tot rust worden gebracht.

Bij Massagepraktijk Motus kun je terecht voor Klassieke-, Haptische en Stoelmassage.

Ben je door het lezen van bovenstaande tekst nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken voor een massagebehandeling of wil je aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Bernarda Looman

Massagepraktijk Motus - www.massagepraktijkmotus.nl

Massagepraktijk Motus
Bernarda Looman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.