Persoonlijke groei Muziek & Zang

Voice Medicine
Neede

Vanuit mijn bedrijf Voice Medicine bied ik je de mogelijkheid om de helende en transformatieve kracht van je stem te ontdekken en te gebruiken door middel van de Soul Voice® methode. Soul Voice leert mensen beter leren luisteren naar hun innerlijke stem, het naar buiten richten van hun unieke stemgeluid en het kunnen ontvangen en geven van helende klanken. Dit doe ik met behulp van Soul Voice® workshops en individuele Soul Voice® sessies.

Over mij
Ik ben Joyce Hellendoorn, 47 jaar. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen in het landelijke Wichmond, vlakbij Zutphen.
Ik ben altijd eigen baas geweest. Voor mij voelde dat als het pad waarop ik mij het meest zou kunnen ontplooien. Het was soms een behoorlijke zoektocht en worsteling, maar bovenal een geweldig avontuur waarin ik vele schatten op mijn pad heb mogen vinden. Al doende heb ik ontdekt wat mijn meest wezenlijke kwaliteiten zijn, die ik met de wereld wil delen.

Na jarenlang als wandschilder/decorateur te hebben gewerkt ontstonden in 2002 onder de naam Livin'Art mijn eerste workshops en maancirkels voor vrouwen. In 2004 ontwikkelde ik samen met Marielle Kleynjan de succesvolle workshop Strip Je Vrij. In 2008 is ons gelijknamige boek uitgekomen. Ook verscheen in 2011 mijn boek 'De Stem van de Godin, leven volgens de maancyclus' met bijbehorende CD met visualisaties en mijn Godinnen-songs. Gebaseerd op mijn eigen ervaringen met het volgen van de maancyclus, mijn eigen cyclus en mijn passie voor de Godin. Over de herwaardering van het vrouwelijke: zachtheid, compassie, ontvankelijkheid en mee kunnen gaan met de cyclische stroom. Vanuit dit gevoel is in 2007 ook het Lorelei Vrouwenfestival ontstaan dat ik samen met Renee Smits in het leven heb geroepen en inmiddels is overgedragen aan Hilde Nienhaus.

Ik en Stem
In 1998 maakte ik de stap om me te gaan bekwamen op het gebied van energiewerk. Ik koos daarvoor de opleiding tot reader en healer bij het CICO te Utrecht. Ik had al vanaf mijn 18e zangles en voelde tijdens deze opleiding dat ik mijn stem en healing graag met elkaar wilde verbinden. Ik heb vervolgens boventonen leren zingen bij Nestor Kornblum, heb de kracht van de stem in combinatie met dans ontdekt bij Susannah Darling Kahn, heb de transformatieve kracht van stem en emoties ontdekt bij Ida Kelarova en heb mooie stemcoaching technieken geleerd van Renze Ferweda. Bij de Nieuw Zeelandse Karina Schelde werd de puzzel wat betreft soundhealing en mijzelf compleet. Haar methode Soul Voice® voelt mij erg bekend, oeroud en natuurlijk aan, kloppend in alle facetten bij alle kennis die ik heb opgedaan en die me eigen is. Het is een hele complete methode die zeer diep en gelaagd werkt en ik geef deze graag door.

Soul Voice
Soul Voice gaat voor mij in wezen over helemaal jeZelf zijn. Terug mogen keren naar je natuurlijke instinctieve zelf, zonder 'beschermende' laagjes, zonder maskers gewoon authentiek zijn. Het gebruik van de helende kracht van de stem ontrafelt als het ware alles wat tussen jou en je ware zelf staat. Kwetsbaar, zacht en tegelijkertijd krachtig zijn, intuitief en met een open hart in de wereld staand. Stevige grenzen voelend en diep verbonden met de aarde en de kosmos, het grote mysterie. Vanuit deze oorspronkelijke kracht en authenticiteit zijn wij in staat om onze directe omgeving en zelfs de aarde te helen, in verbinding met elkaar en het grote geheel.'

Voice Medicine
Joyce Hellendoorn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.