Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Laat je verwonderen door rebalancing
Zutphen

Rebalancing is een dynamische manier van lichaamswerk waarbij het vooral gaat om aanraking waardoor je een dieper inzicht krijgt in jezelf.

Het lichaam kent een andere taal dan het hoofd, in iedere cel van je lichaam zitten ideeĆ«n en overtuigingen van vroeger opgeslagen, als een soort blauwdruk. Deze overtuigingen bepalen de manier waarop jij reageert op gebeurtenissen in je leven. De manier waarop je reageert kan vervelend zijn voor jezelf of anderen. Je kunt daardoor uit balans raken. Een rebalancing sessie kan je bewust maken van deze blaudruk en er voor zorgen dat je beter in je lijf komt te zitten. Wanneer je beter in je lijf zit, gaat je hoofd met overtuigingen ook minder aan. Het gevolg is dat er een gevoel van vrije keuze is. Keuze hoe jij wil leven en wat jij belangrijk vindt in je leven. 

Biografie / Over Maus Weijenberg

Uit nieuwschierigheid ging ik naar en rebalancer en was helemaal in verwondering over wat mijn lichaam mij te vertellen had. Dat had ik met mijn hoofd nooit kunnen bedenken. Zelf was en ben ik al jaren jeugdhulpverlener en werk in gezinnen, waar ik voornamelijk met mijn hoofd bezig ben. Kan goed praten en in het praten weet ik mijn doelen te behalen, echter miste ik iets in mijn leven. Dat was mijn contact met mijn lichaam, en uitting geven aan dat wat ik voelde. In het praten kon ik er om heen blijven praten. In de rebalancing merkte ik dat ik bij een diepere laag kwam, een laag waar het plotseling zoeken was naar woorden, en het praten verstilde.Om een lang verhaal kort te maken ben ik ook de opleiding gaan doen.

Maus Weijenberg Coach in levenslust
Maus Weijenberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: