Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

InTune persoonlijke groei en bewustwording
S-heerenberg

InTune is er voor iedereen die meer vitaliteit, gezondheid, innerlijke rust en vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, passie en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

We hebben immers allemaal wel eens momenten in ons leven dat het “minder” gaat. Dat je het gevoel hebt dat je vastzit en niet lekker in je vel zit. Het kan zijn dat je  allerlei gezondheidsklachten ervaart (burn out, overspannen, chronische klachten), relatieproblemen, problemen op je werk of financiëel, te kampen hebt met angsten, gebrek aan zelfvertrouwen\zelfwaarde. Of dat je een grote onrust voelt en op zoek ben naar wie je bent,zingeving en je zielsbestemming.

Al deze signalen geven je aan dat het handig is om veranderingen aan te brengen. In eerste instantie in jezelf. Als je dit proces van zelfbewustzijn durft in te stappen en daadwerkelijk wilt veranderen kom je meer InTune met je essentie. Dan zul je ook ervaren dat evt. klachten minder worden en verdwijnen en dat er in de wereld om je heen zich nieuwe mogelijkheden openbaren.

Het aanbod van InTune richt zich op ondersteuning in dit proces van persoonlijk groei en bewustwording waarbij geput wordt uit meer dan 12 jaar werkervaring op dit gebied.

Trainingen/Workshops:

Geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Intune is door het CPION erkend en CRKBO geregistreerd als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Exclusieve 1:1 trainingen & coach/reading/healing consulten:

Ideaal om een flinke boost te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling en daarmee je privéleven en/of loopbaan!

InTune persoonlijke groei en bewustwording
Guy Andreoli

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.