Persoonlijke groei Retraites

InnerMotion Lichaamswerk en Bezinning
's-Heerenberg

Bedding voor bezinning: dat ben ik, Marjo!

Mensen maken regelmatig en graag gebruik van het aanbod om drie dagen te verblijven in de Bedding voor bezinning. Om drie dagen en twee nachten helemaal met zichzelf te zijn. Even weg zijn van hun dagelijkse leven en alle hectiek. 
 
Inmiddels heeft deze formule ook bekendheid gekregen binnen de groep mensen die er een poos echt uit moeten. Voor diegene die erg overprikkeld zijn, in een burn-out zitten of mogen herstellen van ziekte. Of na een periode van intensieve mantelzorg.  De Bedding is dan een soort van opvang en biedt acuut de mogelijkheid voor mensen die dat direct nodig hebben. Dat vraagt van mij dat ik de Bedding ben. Mijn aanwezigheid en de mogelijkheid om een beroep op mij te doen vraagt van mij een 24 uurs beschikbaarheid. Ik bied deze mogelijkheid heel graag. Mijn huis en de ruimte, de tuin en de stille, mooie bosrijke omgeving van het Montferland helpen mee om dit voor mensen mogelijk te maken.
 
Laatst realiseerde ik me ‘Ik ben de Bedding’. Ik ging dit voelen. En het voelt zo gewoon. Zo van mij. Ik heb bedding. Dat zit vooral in dat ik me beschikbaar voel. Ik ben er voor de ander en voor mezelf. Deze balans in mijzelf voelt groots. Ruim en warm. Dat ik dat kan komt omdat ik thuis ben in mezelf, bij mijn partner en de manier waarop ik in het leven sta. Hoe ik steeds de balans bewaak van werken en eigen tijd.

 

Biografie / Over Marjo Vliegen

Verbaasd en verbijsterd was ik, toen ik ontdekte dat het leven IN mij zit. 

Mijn werk is gericht op het vertrouwd raken met alles wat je voelt in je lijf, waardoor persoonlijke groei en bewustwording op gang kunnen komen. Lichaamswerk vind ik een eenvoudige, direct werkende methode die ondersteunend is in de ontdekkingsreis naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Aan je eigen ontwikkeling werken is niet altijd leuk; er komen ook momenten dat je er weerstand tegen hebt. Ik ben ontwapenend en werk vanuit mijn hart. Ik weet je bijna altijd te verleiden om de weerstand te laten varen en met een glimlach te doen wat je te doen staat. 

Sinds 1991 ben ik werkzaam als therapeut Emotioneel Lichaamswerk. Vanuit mijn praktijk in ‘s-Heerenberg werk ik individueel. Sinds 2016 verzorg ik ook bezinningsdagen. Een uniek aanbod om drie dagen geheel verzorgt toe te komen aan jezelf.

Als ervaren lichaamstherapeute geef ik graag het vak door aan trainers en therapeuten. Daarom geef ik met veel plezier al 12 jaar les aan een beroepsopleiding voor aankomende therapeuten. (Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel )  

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik. Ik werk zeer regelmatig met volwassenen die een geschiedenis hebben van seksueel misbruik. Mijn ervaring is dat heling op gang komt als het stilzwijgen doorbroken kan worden. Zoals cliënten zeggen: “Het pijnlijkste is dat ik er niet over kon praten”. De lichaamsgerichte benadering geeft cliënten een nieuwe helende ervaring.

InnerMotion Lichaamswerk en Bezinning
Marjo Vliegen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.