Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Bij de Rode Beuken Vergaderen, Flex werkplek & Catering
Toldijk

Vergaderzaal en break-out room

De vergaderlocatie is geschikt voor maximaal 15 personen en bevat twee vergaderzalen. Er is een grote ruimte van (12 x 8 meter) die naar wens kan worden ingericht d.m.v. een opstelling in U-vorm, L-vorm, kring of een opstelling naar eigen keuze. Daarnaast is er een kleinere break-out room (4 x 4 meter), die ook meerdere mogelijkheden heeft. Door de behaaglijke vloerverwarming lenen beide ruimtes zich ook prima voor een yoga- of meditatiesessie tussendoor. Verder is de vergaderruimte van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een eigen keuken met koelkast, gasfornuis, oven en alle faciliteiten om zelf koffie en thee te zetten.

Flex werkplek !

Bij ons kun je per uur een werkplek huren. Je zit dan alleen of met maximaal 3 anderen in de vergaderruimte. Of als je liever alleen zit hebben we een aparte ruimte van 12m2 waar niemand anders zit. Ideaal als je rustig aan een belangrijk document wilt werken of ongestoord iets wilt bestuderen maar ook wanneer je gewoon even voor je uit wil staren, je benen wilt strekken of om gewoon even ergens anders te zijn. Prijs is vanaf €30,- per persoon per uur met onbeperkt koffie, thee, water en streekappelsap en iets lekkers. Lunch/diner kan in overleg tegen een meerprijs geserveerd worden. Wil je een halve of hele dag een plek huren neem dan even contact met ons op voor een prijsopgave.

Familie feestje, Streetfood, BBQ, Private diners

 

Biografie / Over Lara Abbink

Bij de Rode Beuken heerlijk genieten in rust en ruimte! Onze locatie heeft prachtige weidse vergezichten over de omringende weilanden. Voor ons is de weidsheid die we nu hebben gecreeerd door de "verouderde" tuin aan te pakken letterlijk een "verademing" van het terrein. Daar waar het voorheen donker en besloten was is het nu licht en open en dat is de energie die wij al onze bezoekers mee willen geven. De ruimte om te zijn wie je bent !

De workshops die ik (Lara) verzorg zijn redelijk divers en dat komt omdat ik de afgelopen 22 jaar als trainer, coach & consultant maar ook als mens veel anderen heb mogen begeleiden in zeer verschillende rollen en functies.

Als manager, trainer & coach belandde ik in situaties die soms heel leuk en fijn maar soms ook moeilijk en confronterend waren. Ik heb het geluk gehad dat ik aan het begin van mijn carriere een geweldige coach heb gehad die mij leerde dat doen met vallen en opstaan de beste methode was en is om te groeien. Zij was er voor me als ik niet meer wist wat te doen of te laten en in spirit (ze is er zelf niet meer) hoor ik haar nog steeds in mijn achterhoofd in bepaalde sitiaties. 

Ik geloof in de authentieke kracht van elk individu. De kunst is te ontdekken waar die bij jou zit !

"Gisteren leerde je vandaag te zien wat je morgen nodig hebt."  Lara

Bij de Rode Beuken
Lara Abbink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.