Duurzaamheid Verhuur Accommodaties

Bij de Rode Beuken Vergaderen, Flex werkplek & Catering
Toldijk

Vergaderzaal en break-out room

De vergaderlocatie is geschikt voor maximaal 15 personen en bevat twee vergaderzalen. Er is een grote ruimte van (12 x 8 meter) die naar wens kan worden ingericht d.m.v. een opstelling in U-vorm, L-vorm, kring of een opstelling naar eigen keuze. Daarnaast is er een kleinere break-out room (4 x 4 meter), die ook meerdere mogelijkheden heeft. Door de behaaglijke vloerverwarming lenen beide ruimtes zich ook prima voor een yoga- of meditatiesessie tussendoor. Verder is de vergaderruimte van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een eigen keuken met koelkast, gasfornuis, oven en alle faciliteiten om zelf koffie en thee te zetten.

Flex werkplek !

Bij ons kun je per uur een werkplek huren. Je zit dan alleen of met maximaal 3 anderen in de vergaderruimte. Of als je liever alleen zit hebben we een aparte ruimte van 12m2 waar niemand anders zit. Ideaal als je rustig aan een belangrijk document wilt werken of ongestoord iets wilt bestuderen maar ook wanneer je gewoon even voor je uit wil staren, je benen wilt strekken of om gewoon even ergens anders te zijn. Prijs is vanaf €30,- per persoon per uur met onbeperkt koffie, thee, water en streekappelsap en iets lekkers. Lunch/diner kan in overleg tegen een meerprijs geserveerd worden. Wil je een halve of hele dag een plek huren neem dan even contact met ons op voor een prijsopgave.

Familie feestje, Streetfood, BBQ, Private diners

 

Biografie / Over Lara Abbink


Bij de Rode Beuken is een rustieke, rustige en groene locatie in de Achterhoek waar je kunt vergaderen, trainingen kunt geven, rustig kunt werken, een feestje kunt geven of een private diner kunt boeken. 

Elke vrijdagmiddag hebben we een middag/avond Special die we van 14.00u tot 18.00uur klaar maken. Je kunt de special hier opeten of mee nemen naar huis. Ideaal als je even niet wilt koken ;-)

Qua Catering verzorgen wij "Grazing Tables" bij vergaderarrangementen, feestjes maar ook op locatie.

“Grazing Tables”, het is een beetje raar woord voor een tafel vol met verschillende hapjes. Wij noemen het ook wel een “Ontdekkingsreis op tafel” ????

We maken allerlei soorten hapjes met zo veel mogelijk seizoengebonden streekproducten. Een “Grazing Table” is nooit het zelfde qua samenstelling omdat we op basis van uw (dieet) wensen (vlees-vis-vegetarisch-glutenvrij etc) een samenstelling maken met de ingrediënten die op dat moment als streekproduct verkrijgbaar zijn. We streven naar minimaal 60%-80% streekproducten.

Kijk voor meer infomatie op onze website bijderodebeuken

Bij de Rode Beuken
Lara Abbink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.