Welzijn Persoonlijke verzorging

Ervaar de holistische weg naar schoonheid voor huid, hart en ziel
Sinderen

Voor zelfbewuste en bewust kiezende, ondernemende vrouwen die hun schoonheid niet alleen uit een potje willen halen. Ik reik je dit aan met mijn holistische behandelmethode. 

Holisme komt van het Griekse woord holos wat het geheel betekent. Feitelijk geef ik dus schoonheids-behandelingen die zich niet alleen richten op een specifiek deel van de huid maar op de totaalmens. 

De holistische benadering tot zaken leert ons dat niks uit een reeks losse onderdelen bestaat, maar dat al die onderdelen met elkaar in verbinding zijn. Wanneer zich bijvoorbeeld in ons lichaam of leven een disbalans voordoet, zal dat altijd invloed hebben op meer of soms wel alle delen van het geheel. Zo kan bijvoorbeeld een angst voor financiële tekortkomingen pijn en stijfheid in de onderrug geven en een slechte darmflora acné op de wangen.

Om het zelfhelend vermogen van de huid te stimuleren,  gebruik ik mijn kennis, ervaring, fijne tools als lichttherapie en de natuurzuivere producten van Colour&Spice.

Ik geloof namelijk dat iedere vrouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bezit. De schoonheid die vaak gemaskeerd is door een sluier van vermoeidheid, oud zeer, slechte overtuigingen, een verkeerd zelfbeeld, ongeinspireerd zijn en verkeerde keuze in cosmetica. Door het geven van een individuele totaal aanpak in mijn beauty behandelingen is het resultaat vele malen krachtiger effectiever, zeer zichtbaar en voelbaar.

Voor mij bestaat er niks mooiers dan hiermee de betoverende kracht en schoonheid van een vrouw weer door te laten schijnen en daarmee ook zo de wereld om hun heen een stukje meer te verlichten.

House of Green
Edyta Zielinska

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.