Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coaching in de natuur
Lichtenvoorde

"Ons lichaam is onze tuin, onze wil de tuinier"

Zorg ook goed voor jezelf, dan pas kun je (weer) goed voor anderen zorgen. We staan altijd voor anderen klaar. We moeten altijd zoveel van onszelf. We denken te weten wat anderen van ons denken. We zijn strenger voor onszelf als voor een ander. Herkenbaar?

Angsten, rouw, eenzaamheid, burnout, depressie, (lichte) trauma's, slapeloosheid, stress. Veel van deze symptomen worden veroorzaakt omdat er een belangrijk patroon doorbroken wordt. 

Bijvoorbeeld: werkloos worden. Kinderen die uit huis gaan of zelf op kamers gaan wonen. Afscheid nemen van een stad of ouderlijk huis waar je zo lang hebt gewoond. Verdriet om je geliefde (of om jezelf) omdat hij/ zij een geestelijke of lichamelijke beperking heeft gekregen door bv een ziekte of hersenaandoening. "Je valt in een gat" of "je zit in een neerwaardse spiraal". Dit komt omdat de verbinding met een situatie wat voor jou belangrijk is wordt doorbroken.

Dan kan hulp van buitenaf heel fijn zijn. Met de technieken die ik gebruik hoef je niet de diepte in te gaan, je hoeft zelfs niet tot detail te vertellen wat er aan de hand is. Je krijgt de regie van je eigen leven weer terug. 

Lucerna Welzijnscoaching
Dagmar Buesink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.