Persoonlijke groei Voedingsadvies & Coaching

Persoonlijke coaching inzake voeding
Lichtenvoorde

Via persoonlijke begeleiding help ik mensen naar een blijvend resultaat inzake afvallen, aankomen of fitter worden. Ik help ook sporters om betere sportprestaties te kunnen leveren zonder het lichaam geweld aan te doen en na het sporten om goed te herstellen.

Uw auto onderhoud u, dus waarom eet u dan nog steeds ongezonde voeding die weinig tot niets voor uw lichaam doet? 

Mijn begeleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam lief is en het beste uit het leven wil halen. Ook begeleiding in groepsverband is mogelijk met een besloten Facebook groep om elkaar te stimuleren en vol te houden. Makkelijk? NEE. Moeilijk om elkaar te steunen? Nee.

Er zijn wel voorwaarden verbonden aan de begeleiding. Regelmatig wordt u gewogen en gemeten, dit moet u ook wekelijks zelf doen.

Het bedrijf waarvan ik de producten verkoop, geeft een 30 dagen niet goed, is geld terug garantie. Waar krijg je dat nog? De begeleiding zelf is verder gratis!

Dus wilt u graag persoonlijke begeleiding bij afvallen, aankomen, fitter worden en/of verbeteren van sportprestaties? Lees verder op mijn website en neem contact met me op.

"Eet uw voeding als medicijn en niet de medicijnen als voeding."

Biografie / Over Johan Kuipers

Ik heb vele jaren gewerkt in de sociale verzekeringen en als re-integratie coach. Vanaf januari 2015 ben ik mensen persoonlijk gaan begeleiden met voeding en voedingadviezen. Mensen vroegen mij om hulp na mijn resultaten te hebben gezien.  (30 kg er af binnen 13 maanden en dat is nog zo.)

Zelf was en ben ik ook actief in de EHBO wereld en draai veel diensten op evenementen. Steeds vaker word ik gevraagd voor de cursus Leefstijl via rijschoolhouders voor de code 095 van de beroepschauffeurs.

Het met mensen bezig zijn en de positieve resultaten, geven mij de nodige energie. Fijn dat iemand weer zegt: "Ik heb mijn leven terug."

Lifestyle en Advies Oost Gelre
Johan Kuipers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: