Persoonlijke groei Traumatherapie

Traumatherapie bij Lisette Leerkes in Terborg
Terborg

Door trauma kan het zijn dat je lichaam zich continu in een stresstoestand bevindt; bij het minste of geringste schiet jij in de stress en echt ontspannen en genieten zit er niet echt in. 

Ik hoor ook wel eens de beschrijving dat het net is alsof je leeft langs de zijlijn; alsof je niet meer echt meedoet aan het spel van het leven. Dat je systeem in blijven hangen in toen en daar... 

In mijn sessies kan ik je helpen om uit de stress te komen en langzaam te ontdooien, zodat jij ook kunt meedoen aan het spel van het leven. 

Biografie / Over Lisette Leerkes

Na tien jaar als bevlogen advocaat te hebben gewerkt, heb ik in 2018 mijn toga definitief aan de wilgen gehangen. Ik heb mij de afgelopen jaren omgeschoold tot mediator, (relatie)therapeut en coach, omdat ik voel dat dit veel beter bij mij past.

Het is mijn missie om mensen te helpen de verbinding met zichzelf en de verbinding met hun partner te herstellen. In mijn coaching en therapie creĆ«er ik een veilige omgeving waarin alles gezegd en gevoeld mag worden. Ik schep helderheid en ik leid jullie op een liefdevolle manier naar een nieuw perspectief.

Lisette Leerkes
Lisette Leerkes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.