Gezondheid Homeopathie

Innergy for life: Praktijk voor bewustwording en optimale gezondheid: klassieke homeopathie, Access
Gorssel

Innergy for Life, body & health: bewust in je kracht! Een uitnodiging naar jou om ..... Met de combinatie van diverse methodes als klassieke homeopathie,Touch of Matrix, Access Consciousness/Access Bars welke ik combineer en persoonlijk op maat inzet. 

Van nature beschikt de mens over energie en vitaliteit om ongemakken te overwinnen. De veeleisende levensstijl van onze tijd kan deze energie en vitaliteit echter reduceren en zelfs uitputten. Lichaam en geest raken uit balans, ziekten en andere ongemakken kunnen het gevolg zijn. In deze situaties kan een klassiek homeopathische behandeling ondersteuning bieden en het lichaam een prikkel geven om op eigen kracht weer gezond te worden.

Uit de beschrijving van uw klachten, uw karaktereigenschappen en andere zaken die kenmerkend voor u zijn, vormt de klassiek homeopaat zich een beeld en kiest hier een passend geneesmiddel bij.Het karakteristieke van de klassiek homeopathische aanpak is dat het een natuurlijke geneeswijze is zonder bijwerkingen waarbij de symptomen niet worden onderdrukt, maar er aan de totale gezondheid van de persoon wordt gewerkt.

Homeopathie is geschikt voor jong en oud en in elke levensfase. 

Innergy for life
Janny Jansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.