Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Executive coaching, relatiecoaching, persoonlijke coaching, loopbaancoaching, supervisie, intervisie
Doetinchem

Binnen coachingspraktijk Jelsma kunt u terecht voor meerdere vormen van coaching, supervisie, intervisie en teamcoaching. De vormen van coaching zijn; Executive coaching, relatiecoaching, coaching bij persoonlijke problematiek zoals verlies/rouwverwerking, loopbaancoaching, werkgerelateerde problematiek zoals burn-out, geschillen met collega's en leidinggevenden. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering binnen teams. Daarvoor is een methode ontwikkeld waardoor casuistiek wordt besproken. Ik introduceer deze methode en begeleid de intervisie groepen toe naar zelfstandig werkende intervisiegroepen.

De teamtrainingen die ik geef zijn altijd op maat. Als begeleidingskundige onderzoek en analyseer ik complexe organisatievraagstukken op relationeel gebied. Ik begeleid teams in de teamsamenwerking.

Biografie / Over Lucie Jelsma

Ik ben geboren in 1959. Nu alweer 25 jaar geleden startte ik mijn eigen praktijk voor coaching en supervisie. Uiteenlopende vormen van coaching zijn mogelijk. Relatiecoaching, verlies/rouwverwerking, het zoeken naar nieuwe wegen in een loopbaan, accreditatie trajecten, burn-out begeleiding, communicatieverbetering, het leren omgaan met angsten.

Ik heb mijn leven lang al veel belangstelling gehad voor het coachen en begeleidingsdeel in mijn functies. Ik werkte in de gezondheidszorg als begeleider en leidinggevende en tevens binnen mijn eigen trainings-en coachingsbureau. Momenteel ben ik als docent verbonden aan een ROC. Binnen dit werk coachte ik en coach ik docenten en studenten, begeleidde ik intervisiegroepen en coachte ik deelnemers in de praktijk.

Ik specialiseeerde mij in coaching, supervisie en intervisie en begeleidingskunde. Ik ontwikkel en verzorg trainingen voor teamontwikkeling, communicatie, lesprogramma's en workshops. Opleidingen die ik volgde: Hoger management, Master begeleidingskunde, Psychodynamische therapie, Voice Dialogue, gecertificeerd Jungiaanse typologietrainer.

Mijn werkwijze kun je omschrijven als vanuit de verbinding werkend en aansluitend bij de persoonlijkheid en de vraag van de coachee. Ik werk vanuit het idee dat vanuit de verbinding tussen hoofd, hart en lijf er een mogelijkheid ontstaat om werkelijk te leren en te ontwikkelen.

Coachingspraktijk Jelsma
Lucie Jelsma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.