Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Snelcursus studievaardigheden, voor iedereen die leert of studeert (vanaf 14 jaar)
Zutphen

In één les van twee uur leer ik jou als scholier om makkelijker met je huiswerk om te gaan, waarbij je systematisch gaat herhalen, wat er in de lessen op school aan de orde kwam. Ik leer je om de beste leertechnieken te kiezen, in plaats van het eindeloos overlezen van de leerstof. Ik leer je om jezelf heel efficiënt aan te sturen. Zodat je zelfs tijd gaat overhouden.

Bovendien ga je het aantal faal-ervaringen verminderen en je succes-ervaringen vermeerderen. Tenslotte kun je die strakke controle weer loslaten en gaat het studeren vanzelf. Dat ga ik je leren.  

En alle info krijg je mee voor je computer of tablet: Het STUDIEHULPBOEK (een e-book).

Voor studenten heb ik natuurlijk een aangepaste les, ook van twee uur. 

Biografie / Over Will Brugman

Mijn opleiding, ervaring en ambitie

Mijn eigen schoolleven is geëindigd na de derde klas HBS. Ik ben toen gaan werken op enkele analytisch chemische laboratoria en studeerde in de avonduren voor het diploma  Chemisch Analist. Daarop vervolgde ik de avondstudie en haalde zo het diploma MO-A scheikunde/natuurkunde. Aansluitend ging ik voltijds studeren aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik mijn doctoraal scheikunde behaalde.

Ik ben tenslotte leraar scheikunde geworden voor een periode van ruim 20 jaar. Eerst deeltijds in het dagonderwijs, daarna volledig in het tweede kans onderwijs voor mavo, havo en vwo op het Mondriaancollege in Den Haag. Bijna mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in hoe wij denken, leren en onthouden. Mede daardoor ben ik leraar geworden.

Toen mij door de school werd gevraagd, om samen met enkele docenten een cursus algemene studievaardigheden te ontwikkelen (met ondersteuning van de landelijke pedagogische centra APS en CPS), ben ik daar dan ook enthousiast op ingegaan.  Inmiddels gepensioneerd, geef ik deze cursus zelfstandig aan scholieren en studenten. 

STUDIEHULP
Will Brugman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.