Persoonlijke groei Massage

Praktijk Mevrouw Slak
Zelhem

Mijn naam is Bernarda Looman.

Bij Praktijk Mevrouw Slak kunnen vrouwen onthaasten op hun gemak! 

Ben jij die vrouw die in het dagelijks leven vele ballen in de lucht houdt? Altijd druk in de weer is en heel goed voor anderen zorgt, maar eigenlijk minder goed voor jezelf? Hoe prettig zou het zijn dat jij een moment helemaal voor jezelf hebt, waarbij je volledig kan onthaasten door een fijne massage die helemaal op jou is afgestemd op wat jij nu nodig hebt? 

De massages die ik geef worden met warme aandacht op een rustig tempo gegeven vanuit holistische visie. De mens wordt in de holistische visie als een "heelheid" beschouwd. Hiermee wordt bedoeld dat er een eenheid is tussen lichaam en geest. Verstoringen op geestelijk vlak kunnen weerspiegeld worden in het lichaam en andersom.

Massage is heerlijk en gezond! Het bevordert de bloed-, lymfe- en energiestromen in het lichaam en versterkt het immuunsysteem.

Voor hoogsensitieve vrouwen is massage ook zeer geschikt. Het geeft ontspanning en creĆ«ert ruimte voor de overvloed aan gedachten en emoties. Het zenuwstelsel dat juist overprikkeld is bij HSP kan tot rust worden gebracht.

Ben je door het lezen van bovenstaande tekst nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken voor een massagebehandeling of wil je aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Bernarda Looman

Praktijk Mevrouw Slak
Bernarda Looman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: