Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

De Gouden Wandeling - Annemiek van der Velden
Warnsveld

Heb je vragen rond je loopbaan of persoonlijke levensthema’s? Ben je je richting kwijt en wil je weer op de juiste koers komen? Heb je behoefte aan tijd en aandacht om jouw specifieke levensvraag te beantwoorden? De Gouden Wandeling neemt je op een speelse, actieve en creatieve manier mee in de zoektocht naar jouw eigen kracht. Je hervindt je eigen balans, je kunt volmondig ‘nee’ en ‘ja’ zeggen en je ontdekt de volgende stap die echt bij jou past.

Ook organisaties kunnen mij benaderen voor coaching van hun medewerkers, individueel of in workshops of een training op maat.

Ik werk graag in de natuur en neem je me naar buiten, maar ook binnen kunnen we aan de slag met creatieve en verrassende werkvormen. Wil je graag een workshop met vrienden/familie/collega's, ik maak ze voor je precies op maat.

De Gouden Wandeling geeft jou alle aandacht

Met mijn veelzijdige aanpak en wie ik ben als persoon zoeken we samen naar antwoorden bij jouw persoonlijke vraagstuk. Een oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt en maakt jou weer jezelf; licht als een veertje en tegelijkertijd stevig als een goed gewortelde boom. Je bent weer verbonden met jouw eigen Goud en klaar voor een volgende stap in je leven of je werk.

De Gouden Wandeling
Annemiek van der Velden

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.