Persoonlijke groei Retraites

Eén tot 5 daags Retraite arrangement op maat - Ans de Graaf, Coach in Bewust-Zijn
Warnsveld

Rezonans biedt je de gelegenheid om je terug te trekken in de rust en de ruimte van het Achterhoekse platteland voor een persoonlijke retraite. Voor mensen die behoefte hebben aan bezinning en verdieping in hun leven. 

Want soms zoek je een plek waar je je aandacht naar binnen kan richten. Een plek waar je je innerlijke weg kan volgen. Een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Een plek waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven moet zijn. Zodat je weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis kunt gaan.

In de rust en de stilte van deze plek is er ruimte voor lange wandelingen, meditaties, schrijven, lezen, fietsen en diverse sportieve-, spirituele en creatieve activiteiten. Je kunt ook deelnemen aan workshops als bijvoorbeeld intuitief schilderen, speksteen vormen of natuurbeleving.

Je kunt je retraiteverblijf combineren met het werken aan een persoonlijk-, relatie- of groepsthema. Of met een coach of counselor bepaalde items uitdiepen. Afhankelijk van je eigen behoefte krijgt de begeleiding vorm. Kijk voor meer informatie over de healingsvormen en workshops die Rezonans aanbiedt op de website.

Voor je verblijf tijdens de retraite kun je kiezen uit een kamer in de boerderij of voor het volledig ingerichte appartement. Een retraite is geschikt voor groepen, managers, parners en ook individueel.

Meer informatie over de retraite arrangementen vind je op de website.

Rezonans
Ans de Graaf

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.