Persoonlijke groei Zelfrealisatie

Happiness Program
Warnsveld

We kennen het allemaal: een zolder, die naarmate je ergens langer woont, steeds voller raakt met spullen die je meestal niet meer nodig hebt. Af en toe is het dan heerlijk om schoon schip te maken! Je gaat je zolder op, pakt dozen uit en voor je het weet zit je midden tussen allemaal oude spullen. Je vraagt je bij alles af of je het nog wilt bewaren en beslist dan bij heel veel dingen om het weg te doen. Het dient je niet meer.

Maar hoe vaak ruimen wij onze 'eigen zolder' op? En waarom blijven we toch steeds rondlopen met al die oude gedachten en patronen die ons niet meer dienen? Gewoon, omdat we nooit geleerd hebben hoe we dat moeten doen!

De Sudarshan Kriya, de door Sri Sri Ravi Shankar ontwikkelde ademtechniek, helpt ons ons te ontdoen van al deze oude ballast. Simpelweg met onze eigen adem, die zo enorm reinigend is! Schrijf je in voor een Happiness Programma en ervaar het zelf. Een weekend vol yoga, adem, meditatie en kennis. Een weekend waarin je je eigen 'zolder' kunt opruimen en de letterlijke ruimte weer kunt ervaren! Hoe heerlijk is dàt?

Saskia Niessink, Stichting Art of Living, Studio Hartekracht, Paulus Potterstraat 12 D in Zutphen.

The Art of Living
Saskia Niessink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.