Persoonlijke groei Levensbeschouwing en Religie

Legions of Light Gathering
Zutphen

Spirituele zondagdienst 'Legions of Light Gathering'

Deze bijeenkomsten zullen op de derde zondagen van de maand plaatsvinden en hebben als doel om samen te komen met lichtwerkers (zij die zich geroepen voelen om bewust bij te dragen aan het versterken en verspreiden van het Licht in de wereld).

Als Legions of Lightworker wordt er van ons gevraagd dat wij de wereld van de dualiteit ontstijgen om onze resurrectie naar het eenheidsbewustzijn mogelijk te maken. Dit pad is echter niet zonder vallen en opstaan; oude vastgeroeste patronen die ons beperken, de misleidingen van ons ego en de verleidingen die 3-dimensionele maatschappij ons voorhoudt. In een visioen van Aartsengel Michael, kreeg Kirsten de opdracht om “Legions of Light Gathering” bijeenkomsten te starten zodat lichtwerkers elkaar in dit proces kunnen ondersteunen en inspireren.

Waar nodig kan Kirsten in individuele sessies bewustwording en heling van bovenstaande invloeden initiëren zodat wij onze innerlijke vrijheid en kracht weer ervaren en strijder voor het Licht in onszelf en anderen kunnen zijn.

Resoneert deze missie met jouw hart, dan heet ik je van harte welkom!

Deze Legions of Light Gathering zal plaatsvinden elke derde zondag van de maand, data zijn te vinden in de agenda op deze website en onderaan op deze pagina.
Tijd: 10.00uur
Lokatie: Het Middenhuis,
Fie Carelsenstraat 32 te Zutphen.

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Inner Freedom Journey
Kirsten Westerkamp

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.