Persoonlijke groei Healing en reading

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Een reading is een reeks helderziende beelden, die op een heldere manier beschreven en geduid worden. Je kunt een reading krijgen naar aanleiding van een vraag of omdat je meer algemene informatie wilt.

De bedoeling van een reading is dat je een ruimer beeld krijgt van jezelf. We gaan er van uit dat je bewustzijn hebt over jezelf. In de reading kijkt de reader naar je vanuit een ander perspectief dan dat je zelf doet. Daardoor krijg je informatie over jezelf die je nog niet gezien had of die een bekend beeld over jezelf uitbreidt. Je krijgt meer bewustzijn over jezelf en je handelen.

Bij een algemene reading worden je roos, aura en chakra’s gelezen.
In de roos reading wordt de roos gezien als een symbool voor jou in de tegenwoordige tijd. Ieder aspect van de roos bevat informatie die relevant voor je is.
De aura geeft informatie over je eigen ruimte en hoe je daarmee omgaat. Wat bepaalt jouw ruimte, welke gebeurtenissen of welke personen bepalen jouw ruimte. Wat heb jij nodig om je ruimte ook werkelijk toe te eigenen.
De chakra’s geven informatie over de thema’s die de chakra’s bevatten.
De informatie die je krijgt in de reading gaat over het heden en over de weg die je hebt afgelegd in je leven tot nu toe. Denk daarbij aan informatie over hoe je nu in het leven staat, waar je potentie tot groei ligt, hoe jij jezelf aan de wereld laat zien, waar oude overtuigingen liggen en meer.

 

Intuitieve Trainingen
Intuitieve Trainingen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.