Gezondheid Horeca & Catering

Landgoedwinkel Landgoed Verwolde
Laren Gld

In de sfeervol ingerichte Landgoedwinkel worden o.a. (verse) producten verkocht die afkomstig zijn uit de moestuin. Zoals diverse soorten jam, zelfgeslagen honing, fruit, groente etc. Er zijn diverse streekspecialiteiten verkrijgbaar zoals Dikke Boom Schors, een specialiteit van Wereld Bakker Wijnand uit Laren en mosterd van Mosterdmakerij Braakhekke uit Harfsen.

Voorts bestaat het assortiment uit een uitgebreide keuze aan (cadeau)artikelen die een link hebben met het buitenleven. Zo zijn daar b.v. de mokken van Emma Bridgewater, de wenskaarten van Moniek Peek, een ruime collectie snijplanken (geschikt voor voedingsmiddelen) en nog veel meer. 

De landgoedwinkel is geopend op afspraak. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Biografie / Over Julie van der Borch

Julie van der Borch groeide op op landgoed Verwolde in Laren, familiebezit sinds 1776. Met haar ouders, broer en zus, genoot ze van de vrijheid en de ruimte.

Maar het beheer van een landhuis en vijfhonderd hectare grond is een zware belasting voor particulieren. Na precies 200 jaar, droeg Julie’s vader het landgoed in 1976 over aan de stichting ‘Geldersch Landschap en Kasteelen’, voor het symbolische bedrag van een gulden. De familie verhuisde naar het Jagershuis op het landgoed. Julie’s vader bleef het landgoed beheren, tot zijn overlijden in 2008.

Op haar zeventiende vertrok Julie van het landgoed. Ze woonde overal en nergens, met in haar achterhoofd het besef dat ze ooit weer terug zou keren. De terugkeer op het landgoed in 2008 voelde als thuiskomen, maar tegelijkertijd voelde zij de zware verantwoordelijkheid voor het beheer van haar gedeelte van het landgoed.

Sinds 2008 is zij beheerder van een deel van het landgoed. Samen met vrijwilligers zorgt ze dat het leven op het landgoed een feestje is – niet meer alleen voor haar familie, maar voor iedereen die de het landgoed, de Moesgaard en Theetuin komt bezoeken. Samenwerken met enthousiaste vrijwilligers bracht lucht en verlichtte de taken.

Landgoed Verwolde/ Landgoedwinkel Verwolde
Julie van der Borch

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: