Gezondheid Homeopathie

Innergy for life: Praktijk voor bewustwording en optimale gezondheid: klassieke homeopathie, Access
Gorssel

Innergy for Life, body & health: bewust in je kracht! Een uitnodiging naar jou om ..... Met de combinatie van diverse methodes als klassieke homeopathie,Touch of Matrix, Access Consciousness/Access Bars welke ik combineer en persoonlijk op maat inzet. 

Van nature beschikt de mens over energie en vitaliteit om ongemakken te overwinnen. De veeleisende levensstijl van onze tijd kan deze energie en vitaliteit echter reduceren en zelfs uitputten. Lichaam en geest raken uit balans, ziekten en andere ongemakken kunnen het gevolg zijn. In deze situaties kan een klassiek homeopathische behandeling ondersteuning bieden en het lichaam een prikkel geven om op eigen kracht weer gezond te worden.

Uit de beschrijving van uw klachten, uw karaktereigenschappen en andere zaken die kenmerkend voor u zijn, vormt de klassiek homeopaat zich een beeld en kiest hier een passend geneesmiddel bij.Het karakteristieke van de klassiek homeopathische aanpak is dat het een natuurlijke geneeswijze is zonder bijwerkingen waarbij de symptomen niet worden onderdrukt, maar er aan de totale gezondheid van de persoon wordt gewerkt.

Homeopathie is geschikt voor jong en oud en in elke levensfase. 

Biografie / Over Janny Jansen

Als ontdekkingsreiziger in bewustzijn ben ik dol op reizen, dansen en alles wat met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te maken heeft.

Al mijn hele leven ben ik hiermee bezig . Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor was ik als kind al enorm gefascineerd door de invloed van voeding op haar gezondheid en de werking van het menselijke lichaam.

Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon daarnaast een ontdekkingsreis naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Deze ontdekkingsreis is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Het is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

MIJN MISSIE: jou inspireren om bewuster te leven en te ervaren dat je lichaam en geest zoveel meer kunnen dan waar je nu aan gewend bent. Jij bent je eigen creator en ik wil je graag begeleiden om dit proces te verwezenlijken.

Innergy for life
Janny Jansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.