Gezondheid Stressmanagement

Stress de baas?!
Winterswijk

Stress is een overlevingsmechanisme en is op zich niet slecht. Het wordt anders als de stress te lang doorgaat of zelfs helemaal niet meer stopt. Dan gaat je lichaam daarop reageren met klachten. Veel voorkomende klachten zijn: vermoeidheid, hoofdpijn, kort lontje, concentratieproblemen, angst/paniekklachten, depressiviteit en slecht slapen.

Ik bied indiviuele coaching en een training. In de training leer je wat stress is en wat je alarmsignalen zijn. Je leert je eigen stresspatroon herkennen en krijgt handvaten hoe dit te stoppen. Doordat je inzicht krijgt in hoe stress bij jou opgewekt wordt, heb je de keus dit te veranderen en je stress-respons te stoppen. In de eerste weken van de training krijg je een individueel consult. Dit zodat we wat dieper op je persoonlijke thema's in kunnen gaan.

Na de training heb je alle tools in handen om op een goeie manier met stress om te gaan en zul je merken dat je klachten geminimaliseerd of zelfs verdwenen zijn. Daarnaast zul je merken dat de training ook een positieve invloed heeft op de rest van je persoonlijke leven.

Wil je liever niet in een groep, dan kun je kiezen voor een individueel consult. Er komen dezelfde dingen aan bod als met de training. Ook hier krijg je inzicht in je eigen stresspatroon en krijg je de handvaten om je stress te stoppen.

De individuele consulten worden vergoed door meerdere zorgverzekeringen, zie mijn website voor meer info

Refinding
Simone Wopereis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.