Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Ben je klaar voor een heerlijk vitaal leven?
Zevenaar

Ben je klaar voor een heerlijk vitaal leven?
Heb je meerdere diëten gevolgd zonder blijvend resultaat? Heb je last van vage klachten die nergens vandaan lijken te komen? Wil je je energiek voelen? Als voedings- en vitaliteitscoach begeleid ik je stap voor stap naar een vitale levensstijl.

Voeding
Een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding is voeding. Ik laat je zien en ervaren wat gezonde voeding is en hoe je dit praktisch in je dagelijkse leven in kunt passen. Reageer je op bepaalde voeding door een allergie of intolerantie, ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

Omgang met stress
Uiteraard wordt de invloed van stress en hoe je omgaat met stress meegenomen in de begeleiding. Dit onderdeel is niet los te zien van voeding. Stel je hebt een druk leven, zonder regelmatige rustmomenten, zelfs voor het eten neem je niet echt de tijd. Dan kun je nog zo goed bezig zijn met gezonde voeding, echt vitaal worden zal lastig zijn. Ik laat je met mijn coaching inzien waar voor jou de belangrijke stress veroorzakers zitten en hoe je deze aan kunt pakken.

Beweging
Bewegen kan op veel manieren en met verschillende resultaten. Wat past bij jou? We bespreken wat bewegen voor jou betekent en wat je met beweging wilt bereiken. Het belangrijkst is dat je doet wat bij jou past.

Eigen levensstijl
Met behulp van mijn begeleiding leer je je eigen nieuwe levensstijl kennen. Een levensstijl die echt bij je past en daardoor voor de lange termijn is.

Biografie / Over Ingrid Willemsen

Mijn naam is Ingrid Willemsen en ik ben Voedings- en vitaliteitscoach. In mijn praktijk begeleid ik mensen richting een gezonde en vitale levensstijl.

Zelf kampte ik jarenlang met darmklachten. Bij bepaalde maaltijden kreeg ik meer last van mijn buik, maar ik kon nooit precies achterhalen waar ik zo gevoelig voor was. In 2010 kreeg ik een chronische huidaandoening aan mijn gezicht, rosacea. Geen enkel zalfje of medicijn hielp. Totdat ik bij een homeopathisch arts terechtkwam en daar bleek dat ik vooral heftig reageer op zuivel, tarwe en bepaalde e-nummers. Ik paste direct mijn voeding aan en al na een paar dagen verdwenen mijn darmklachten. Ik kreeg ook steeds meer energie en mijn huidklachten en andere klachten (zoals hoofdpijn, spierpijn, lusteloosheid) verdwenen in de loop van de tijd.

Speuren naar een gezonde levensstijl
Geen tarwe, zuivel en chemische toevoegingen meer voor mij, dat was duidelijk. Maar wat mocht ik wel? Dat was nogal een zoektocht. Vooral een gevarieerd en gezond eetpatroon, met voldoende voedingsstoffen, vond ik een uitdaging. Welke combinaties zijn goed? Wat doet beweging met me en hoe komt het toch dat ik meer darmklachten krijg in stressvolle perioden?

Passie voor voeding en vitaliteit
Begin 2015 heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en me om te scholen naar Voedings- en vitaliteitscoach. Zodat ik anderen kan begeleiden en coachen naar een gezonde levensstijl.

Inmiddels ben ik trainer Hormoonfactor, Natuurvoedingsadviseur en Stresscounselor en begeleid ik met veel plezier mijn klanten naar een heerlijk vitale levensstijl.

Heerlijk vitaal
Ingrid Willemsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.