Gezondheid Natuurgeneeskunde

Psycho-energetische therapie
Harreveld

Psycho-energetische therapie

Situaties in jouw leven kunnen leiden tot energetische beperkingen waardoor jouw balans verstoord raakt en er lichamelijke en psychische klachten ontstaan. Psycho-energetische therapie streeft ernaar om het evenwicht te herstellen.

Intuïtie, eenvoud, aandacht en levenskracht

Om te groeien naar meer innerlijk evenwicht, is het van belang meer te leren vertrouwen op jouw eigen intuïtie, waardoor hart en hoofd beter samenwerken.

Eenvoud en aandacht staan voorop bij het gebruik maken van intuïtie en energie. Eenvoud, omdat door verbinding te maken met jouw eigen intuïtie de moeilijke dingen van het leven helder en eenvoudig worden. Aandacht, omdat het je leert om waar te nemen wat er zich afspeelt van binnen en je bewust te richten op het hier en nu. Denken, voelen en willen zijn dan beter op elkaar afgestemd.

Er bestaat een dynamische uitwisseling van kosmische energieën en aardse energieën, die van invloed zijn op ons psychisch en fysiek welbevinden. Onze levenskracht hangt samen met het onderling goed samenwerken van deze krachten. Psycho-energetische therapie kan door intuïtieve begeleiding, ademoefeningen, visualisatie- en meditatieoefeningen en door energetische healing jouw verbinding met deze krachten en jouw eigen intuïtie verbeteren.

Bij milde lichamelijke en psychische klachten kan deze therapie op zichzelf voldoende zijn. Wanneer de klachten ernstiger zijn, werkt de therapie ondersteunend en aanvullend op reguliere behandelingen.

Praktijk Sonja Wolters
Sonja Wolters

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.