Persoonlijke groei Therapie (diverse)

Mindful Analysis - Krijg inzicht via een e-mailtraject van een week of een dag
Gendringen

Mindful Analysis is een therapievorm die ontwikkeld is door Mirjam Windrich. Door een week lang met de therapeut te e-mailen, waarbij deze alleen uitgaat van wat jij schrijft, zonder oordeel, kun je je helemaal op jezelf en je probleem of situatie concentreren.

De therapeut stelt gerichte vragen volgens een bepaald stramien, waardoor je steeds dichter bij een inzicht en/of oplossing komt. Dat inzicht en die oplossing komen helemaal van jezelf; niemand die zegt wat je moet doen. Bovendien ben je in je eigen vertrouwde omgeving, dus je hebt geen 'last' van iemand tegenover je en je hoeft er ook de deur niet voor uit. 

Nieuwsgierig? Lees verder op mijn website!

Biografie / Over Mieke Scholten

Geboren in 1958 in Haarlem, daar VWO en in Amsterdam HBO bibliotheek/documentatie gedaan. Sinds 1997 in de Achterhoek woonachtig. Ik ben getrouwd, heb 2+ kinderen en 2 honden. 

Opleidingen: in totaal 3-jarige tarotopleiding bij de Ster in Terborg, deze in 2003 afgerond. Ook diverse coachingcursussen, o.a. Acceptance- and Commitment Therapy (ACT).  Vorig jaar opleiding Mindful Analysis afgerond; ik heb het geleerd va de "uitvindster", Mirjam Windrich. Momenteel ben ik ook nog bezig met de opleiding Energetisch Therapeut.

Hobbies vooral wandelen, geocachen en mijn hondjes. Interesse in allerlei vormen van spiritualiteit, uit alle delen van de wereld, maar vooral voor de Westerse mysterietraditie en het Boeddhisme. Ook erg geínteresseerd in onze vroegste geschiedenis, mythologie, symbolen en de mysteries uit het verleden. Zeer bewust van wat je mind kan doen, positief en negatief, denk b.v. aan de Law of Attraction.

Ik wil graag bijdragen aan ieders geluk, ook dat van mijzelf!

SchrijfWeg
Mieke Scholten

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: