Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Kernkracht10 - Vanuit je kern, in je kracht!
Leuvenheim

Ik ben loopbaancoach geworden, omdat ik als docent economie in het volwassenenonderwijs met mensen te maken had die zich omschoolden. Soms klopte het nieuwe beroep, soms niet. Ik raakte gefascineerd door de keuzes die mensen maken, de patronen die ze in hun leven volgen en de redenen waarom ze dat doen.

Ik ging als loopbaancoach trajecten met mensen doen om de patronen waarin ze gevangen zitten te doorbreken en vanuit vertrouwen te gaan leven, in plaats vanuit angst. 

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan: leven vanuit vertrouwen! Inmiddels weet ik zelf dat dat een heel proces is. Inmiddels weet ik ook dat achter iedere loopbaanvraag een levensvraag schuilt. Voor mij gaat het in het leven om persoonlijke groei, om het loslaten van angsten, om de verbinding te maken met het quantumveld en te leven en werken vanuit liefde. De inzichten die ik tijdens dit persoonlijke werk opdoe geef ik in mijn werk door aan mijn medemensen.

Sinds 2 jaar noem ik mijzelf transformatiecoach, in plaats van loopbaancoach. Ik help mensen namelijk niet aan een nieuwe baan. Ik help mensen om zichzelf te bevrijden van hun angst, waardoor ze het leven kunnen gaan leven waarvoor ze geboren zijn: het leven vanuit hun verlangen, passie, hart. Dan volgt er altijd een nieuwe, duurzame loopbaankoers!

Biografie / Over Tineke Veenstra

Al vanaf mijn vroegste jeugd was ik een verteller, en wilde ik kennis vergaren en delen. Het was dan ook geen wonder dat ik na mijn studie economie, als docent aan de slag ging. Eerst bij de eerste vrouwenvakschool in Nederland, de Alida de Jongschool; daarna in het volwassenenonderwijs bij het Centrum Vakopleiding. Ik begeleidde veel mensen naar ander werk, of bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Rond mijn 40e heb ik mij omgeschoold tot psychosociaal therapeut, omdat ik steeds meer geïnteresseerd raakte in waarom mensen niet hun hart volgden, maar bijvoorbeeld voor zekerheid kozen.

Ikzelf heb alle mogelijke wegen verkend in mijn leven, en heb me bij het maken van keuzes altijd laten leiden door mijn hart. Dat heeft me financiëel weliswaar nergens gebracht, maar persoonlijk des te verder. Ik heb aan den lijve ondervonden dat het leven in vertrouwen altijd oplossingen biedt voor elk "probleem".

Ik durf te stellen, dat ik in staat ben om mijn angsten los te laten, en te leven vanuit het vertrouwen dat er altijd wonderen op mijn pad komen, als ogenschijnlijk alles tegenzit. Dat maakt het leven fantastisch!

Kernkracht10
Tineke Veenstra

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: